Читај ми!

Партизан везао другу победу, Шеховић и Гомес донели тријумф против Новог Пазара

Фудбалери партизана савладали су на свом терену екипу Новог Пазара 2:0, у утакмици четвртог кола плеј-офа Суперлиге Србије. Шеховић и Гомес донели три бода екипи Игора Дуљаја, која је уписала другу узастопну победу.

После периода лоше игре и ужасних резултата, Партизан је против Новог Пазара уписао други узастопни тријумф и остао у борби за друго место на табели који наредне сезоне води у квалификације за Лигу шампиона.

Нису црно-бели на стадиону у Хумској били доминантни, али су одиграли таман колико је било довољно а упишу три нова бода.

Посао је био олакшан јер је Партизан до предноти дошао већ у трећем минуту утакмице - Пантић је извео корнер са леве стране, а Златан Шеховић је био најбољи у скоку и затресао мрежу гостију.

Могли су црно-бели да удвоструче предност у првом делу, али је одличан ударац Менига завршио на пречки Славковићевог гола.

Слична игра вишена је и у наставку. Пазарци су покушавали да дођу до изједначења, али њихове шансе нису биле зреле, а и добро је функционисала одбрана Партизана.

Коначан резултат на мечу поставио је Рикардо Гомес, који је у 82. минуту, после несебичне асистенције Дијабатеа, постигао 17. погодак у сезони и тако се изједначио са Александром катаијем на врху листе стрелаца.

Партизан сада поново има четири бода мање у односу на ТСЦ и Чукарички, са којима се бори за друго место на табели Суперлиге.

У наредном колу, 14. маја, Партизан ће на свом стадиону дочекати екипу Радничког из Крагујевца.

Суперлига Србије, плеј-оф, четврто коло:

Раднички КГ – ТСЦ 1:4
Чукарички – Војводина 1:0
Вождовац – Црвена звезда 0:2
Партизан – Нови Пазар 2:0

Табела:

1. Црвена звезда 89
2. ТСЦ 68
3. Чукарички 68
4. Партизан 64
5. Војводина 61
6. Нови Пазар 50
7. Вождовац 45
8. Раднички КГ 41

четвртак, 20. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије