Читај ми!

Валенсија надиграла Ваљадолид, Виљареал декласирао Еспањол

Фудбалери Валенсије савладали су на свом терену Ваљадолид 2:1 у оквиру 31. кола шпанске Ла Лиге. Виљареал је попут Валенсије, након преокрета декласирао екипу Еспањола 4:2.

Валенсија је после преокрета победила Ваљадолид и померила се од опасне зоне која води у другу лигу.

Гости су на изненађење навијача на "Местаљи" повели већ у шестом минуту голом Ларина. Валенсија је нападала, покушавала да дође до поравнања, али се то није догодило у првом полувремену.

У истом ритму, у ком су завршили прво полувреме домаћини су ушли и у друго, било је питање времена када ће Валенсија стићи до гола. Изједначење домаћину донео је Диакаби у 60. минуту, а победу Морено у 93. минуту. 

Виљареал након победе над Еспањолом на пет бодова удаљен од Лиге шампиона, Еспањолу након пораза толико фали да не испадне у другу лигу.

Упоркос константним нападима Виљареала, гости су били ти који су водили на полувремену голом Пуада, који је погодио у 45. минуту. 

Преокрет је стигао за 10 минута у другом делу игре. Изједначио је Капуе у 53. минуту, да би Парехо десет минута касније након промашеног пенала донео предност домаћину. 

Гост је поравнао преко Хоселуа у 73. минуту, али је победу донео Џексон у 80. минуту. Тачку на меч у 92. минуту ставио је Капуе другим голом на мечу. 

Виљареал је опет пети и има пет бодова мање од Сосиједада и места које води у Лигу шампиона. 

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара