Венгер: Моји играчи су примали мито

Још бесан због начина на који је Швеђанин Мартин Хансон судио на мечу осмине финала Лиге шампиона између Порта и Арсенала (2:1), менаџер лондонског тима Арсен Венгер открио је да верује да су неки његови бивши играчи примали мито да наместе исход утакмице.

"Добро знам шта значи кренути тим путем, још од времена када су противници куповали моје играче! Успео сам тада да не постанем параноик. Могуће да је Хансон или неспособан или непоштен, али пре бих рекао да је неспособан", рекао је француски тренер, а онда додао:

"Не желим да верујем да не непоштен, јер вас такав начин размишљања води у параноју. А, добро знам шта значи кренути тим путем, још од времена када су противници куповали моје играче! Успео сам тада да не постанем параноик", алудирао је Венгер на време док је тренирао Монако, а у доба великих "кладионичарских" афера у Француској.

Венгер каже да без улажења у техничке детаље, Хансону може да нађе бар пет драстичних грешака, од којих су две највеће недосуђен једанаестерац над Томасом Росицким и ситуација када су играчи португалског тима на брзину извели индиректан ударац и на препад постигли гол.

"Неопходно је поверење у нашем послу. УЕФА би требало да објасни на основу ког критеријума бира судије за Лигу шампиона", додао је Венгер.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи