Лалатовић: Пристао сам на мисију за коју многи мисле да је немогућа

Тренер фудбалера Младости из Новог Сада Ненад Лалатовић изјавио је, на конференцији за медије, да ће његов тим дати све од себе да изненади Црвену звезду.

Фудбалери Црвене звезде у петак од 18 часова дочекују екипу Младости из Новог Сада у утакмици 28. кола Суперлиге Србије.

"Чињеница је да се Звезда налази на првом, а ми на последњем месту. Дуго сам, међутим, у фудбалу и никад унапред не размишљам о томе да ће тим који водим неку утакмицу да изгуби. Даћемо све од себе како бисмо изненадили првака и будућег учесника Лиге шампиона, а сама утакмица понудиће одговор да ли то можемо или не. Не знам како ће на крају бити против београдских црвено-белих, али верујем у боља остварења мог тима против Колубаре и Младости из Лучана, а онда и у плеј-ауту", изјавио је Лалатовић.

Додаје да га борба за опстанак мотивише.

"Током последњих година, био сам увек, по оствареним резултатима, међу прва четири најуспешнија тренера у Србији, а сада сам у ангажману у Новом Саду пронашао нови изазов. Не мислим да би за мене то представљао рад у некој од екипа које се боре за шесто, седмо, или осмо у елити, већ сам пристао на мисију за коју многи мисле да је немогућа. То ме мотивише, јер знам да сам храбар и да умем да правим резултате", закључио је Лалатовић.

понедељак, 29. мај 2023.
17° C

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.