Лалатовић: Пристао сам на мисију за коју многи мисле да је немогућа

Тренер фудбалера Младости из Новог Сада Ненад Лалатовић изјавио је, на конференцији за медије, да ће његов тим дати све од себе да изненади Црвену звезду.

Фудбалери Црвене звезде у петак од 18 часова дочекују екипу Младости из Новог Сада у утакмици 28. кола Суперлиге Србије.

"Чињеница је да се Звезда налази на првом, а ми на последњем месту. Дуго сам, међутим, у фудбалу и никад унапред не размишљам о томе да ће тим који водим неку утакмицу да изгуби. Даћемо све од себе како бисмо изненадили првака и будућег учесника Лиге шампиона, а сама утакмица понудиће одговор да ли то можемо или не. Не знам како ће на крају бити против београдских црвено-белих, али верујем у боља остварења мог тима против Колубаре и Младости из Лучана, а онда и у плеј-ауту", изјавио је Лалатовић.

Додаје да га борба за опстанак мотивише.

"Током последњих година, био сам увек, по оствареним резултатима, међу прва четири најуспешнија тренера у Србији, а сада сам у ангажману у Новом Саду пронашао нови изазов. Не мислим да би за мене то представљао рад у некој од екипа које се боре за шесто, седмо, или осмо у елити, већ сам пристао на мисију за коју многи мисле да је немогућа. То ме мотивише, јер знам да сам храбар и да умем да правим резултате", закључио је Лалатовић.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво