Клоп и Гвардиола опрезни пред предстојећи меч Ситија и Ливерпула

Менаџери Манчестер ситија и Ливерпула, Пеп Гвардиола и Јирген Клоп изјавили су да обе екипе поштују ривала пред меч 29. кола Премијер лиге у суботу који се игра у суботу од 13:30.

Гвардиола је изјавио да је најважније што се Ливепрул бори у три такмичења и додао да је Ливерпул још увек изузетан тим.

"Оно што је најважније је да се и даље боримо за све, на три фронта. То је добро. Добро је и када побеђујеш, али не можеш то константно да радиш десет или 11 месеци. Али, ипак смо и даље ту. Познајемо се годинама. Исти менаджери, нови меч. Ливерпул је идаље изузетан тим. То, по мом мишљењу, не мења чињеница да су имали успоне и падове. То може да се догоди сваком тиму. За нас ће Ливерпул увек бити велики ривал", изјавио је Гвардиола.

Стратег Ливерпула, Јирген Клоп каже да његову екипу у наредном периоду очекује тежак период и да је примарни циљ тима улазак у Лигу шампиона.

"У предстојећа два месеца можемо да урадимо или много или ништа. Ово је свакако већ почетак припремног процеса за наредну сезону. Једино што можемо да урадимо до краја сезоне је да изборимо пласман у Лигу шампиона. Нисмо у идеалној позицији, али то је и даље могуће. Мораћемо да добијемо велики број утакмица. Као да је недеља Лиге шампиона. Биће интензивно. Нисмо глупи. Свесни смо да против Реала, а и касније на гостовању Борнмуту, нисмо били добри, али је издање пре тога, у дербију са Манчестер јунајтедом било првокласно. Морамо то да покажемо поново“, истакао је Клоп.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво