Батак: Неће нас заварати резултати Партизана, чека нас прави дерби

Фудбалери Војводине у 28. колу Суперлиге Србије дочекују екипу Партизана, а тренер новосадске екипе Радослав Батак сматра да је ово једна од важнијих утакмица у борби за пласман у Европу.

Меч између Војводине и Партизана на програм је у суботу, 1. априла од 20.00 на стадиону "Карађорђе".

"Пред нама је један дерби, пред нашом публиком. Знамо ко нам долази у госте, и не треба много трошити речи о екипи Партизана која је презимила у Европи и имала јако добре утакмице у Лиги конференција. У првенству су имали одређени пад, међутим, у свакој од тих утакмица су стварали шансе по гол противника. Имају индивидуални квалтиет у фази напада и ту не смемо да им остављамо много простора и желимо да их држимо далеко од гола. Ми смо се добро припремали током ове две недеље, у склопу припрема одиграли смо и ту једну пријатељску утакмицу. Након повреде, вратио се ове недеље и Немања Николић који је јако битан за нашу игру и видећемо за колико минута ће бити спреман. Нажалост, Урош Витас, који је један од лидера екипе, није успео да се опорави, али је добра вест да ће од данас бити на тренинзима са екипом. Такође, имали смо незгоду јер се и Бјековић повредио на тренингу, међутим сви остали су спремни и схватају значај утакмице. Сви, на челу са мном даћемо све од себе да победимо, иако знамо да неће бити лако, јер никад није ни било лако", рекао је Батак.

Тренер Војводине је нагласио да не жели да се бави дешавањима унутар Партизана, већ само оним стварима на терену.

"Добро смо се припремали током ове две недеље, одиграли једну пријатељску утакмицу. Наша филозофија је да будемо тим који ће да наметне темпо, желимо да будемо офанзивни како бисмо угрозили ривала и отерали га што даље од нашег гола. Улогу фаворита можемо да прихватимо само из разлога што играмо код куће и што имамо високе циљеве. Наспрам себе видимо Паризан који респектујемо, али који као и сваког другог противника хоћемо да победимо”, закључио је Радослав Батак.

Војводина је пета на табели са 47 бодова, док је Партизан трећи са 53 и ово је директан дуел у борби за пласман у Европу.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво