Де Хеа одбио да продужи уговор са Јунајтедом

Голман Манчестер јунајтеда Шпанац Давид де Хеа одбио је да продужи уговор са клубом са Олд трафорда, преносе шпански медији.

Де Хеа је члан Манчестер јунајтеда од 2011. године, а има уговор са "црвеним ђаволима" до краја сезоне. Шпански голман је међу најплаћенијим фудбалерима у Премијер лиги, а у енглеском клубу има недељну плату од 425.000 евра.

Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг је задовољан наступима шпанског голмана у овој сезони због чега је од челника клуба затражио да понуде продужење уговора Де Хеи.

 Међутим, Де Хеа је одбио понуду за продужење сарадње, пошто руководство клуба тражи од шпанског голмана да пристане на смањење плате. Мундо депортиво наводи да су у Манчестер јунајтеду уверени да ће успети да се договоре са шпанским голманом.

У случају да дође до разлаза између Де Хее и Манчестер јунајтеда, "црвени ђаволи" би у том случају ангажовали голмана Брентфорда Давида Рају. Де Хеа (32) је у Манчестер јунајтед стигао 2011. године из Атлетика, а за енглески клуб бранио је на 529 мечева.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво