Видић поново кандидат за Кућу славних Премијер лиге

Немања Видић, дугогодишни капитен Манчестер јунајтеда, налази се са још 14 бивших асова најјаче лиге на планети на листи кандидата за Кућу славних Премијер лиге.

Званично најјача лига на свету објавила је списак од 15 кандидата на коме између осталог налази Србин Hемања Видић, а друштво му праве: Тони Адамс, Сол Кембел, Мајкл Керик, Петр Чех, Енди Кол, Ешли Кол, Џермејн Дефо, Лес Фердинад, Рио Фердинанд, Роби Фаулер, Гери Невил, Мајкл Овен, Џон Тери и Јаја Туре.

Други странац капитен у историји Манчестер јунајтеда важи за једног од најбољих дефанзиваца света свих времена, односно енглеске Премијер лиге.

Видић је за седам и по година на "Олд трафорду" забележио 300 наступа, уз 21 постигнут гол.

Са "црвеним ђаволима" освојио је пет титула Премијер лиге, Лигу шампиона, ФИФА Светско првенство за клубове, три Лига купа и пет Комјунити шилда, док је два пута проглашен играчем сезоне.

Премијер лига је Кућу славних установила пре две године. Видић је један од кандидата био и у претходна два наврата. У саопштењу се наводи да ће навијачи моћи да гласају до 10. априла. Свечана церемонија биће одржана у мају.

среда, 31. мај 2023.
19° C

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено