Звезда са Спартаком за четврто коло и сигурну јесен у Европи

Фудбалери Црвене звезде у реванш мечу квалификација за Лигу шампиона против Спартака из Трнаве боре се за пласман у наредну, четврту рунду. Дуел на стадиону "Антон Малатински" почиње у 20.30, а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

У првом мечу у Београду било је 1:1, па је Звезди потребан најмање гол у Словачкој за пласман у плеј-оф елитног такмичења и обезбеђену групну фазу Лиге Европе, што је још најмање осам европских утакмица.

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић на реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона повео је 20 фудбалера, међу којима нема повређених Немање Милића и ветерана капитена Ненада Милијаша.

Фудбалери Црвене звезде су, након победе над суботичким Спартаком са 3:0 у четвртом колу Суперлиге Србије, већ у понедељак допутовали у Трнаву и синоћ су имали први тренинг на терену словачког представника у Европи.

Црвено-бели су после тренинга констатовали да је подлога стадиона "Антон Малатински" у лошем стању, јер је трава изгорела, али их то неће омести на путу до победе.

Дуел Црвене звезде и Спартака из Трнаве почиње у 20.30, а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи