Нова победа Партизана, црно-бели освојили Земун

Фудбалери Партизана савладали су у гостима екипу Земуна минималним резултатом (1:0) у утакмици 4. кола Суперлиге Србије.

После одличног дебија на клупи Партизана у европским такмичењима, Зоран Мирковић је дебитовао победом у Суперлиги Србије. 

Партизан је имао тешко гостовање у Земуну, али су црно-бели уписали три бода, захваљујући голу Данила Пантића у 20. минуту утакмице.

Пантић је прецизним ударцем са двадесетак метара погодио мрежу Земунац, што је, испоставило се, било довољно за победу гостујуће екипе.

Домаћи тим је на све начине покушавао да дође до изједначења, али је Владимир Стојковић зауставио све њихове покушаје.18.54 - Крај меча, победа Партизана у Земуну.

Овако је протекао меч:

18.50 - Крај меча у Земуну, минимална победа Партизана.

18.28 - Одличан ударац Закарића са дистанце, али је голман Земуна још лепше одбранио.

18.02 - Настављен је меч.

17.46 - Завршено је прво полувреме у Земуну, Партизан води са 1:0, голом Пантића.

17.20 - ГОООЛ! Пантић у 20. минуту постиже погодак за Партизан. Добра соло акција Пантића, који одлично шутира мало изван 16 метара и постиже гол.

17.00 - Почео је меч у Земуну.

16.40 - Познати су састави обе екипе:

Састав Партизана: Стојковић, Урошевић, Милетић, Марковић, Енаке, Милетић, Ђерлек, Пантић, Сума, Николић, Ожеговић.

Састав Земуна: Милошевић, Станимировић, Цветковић, Вукадиновић, Романовски, Башановић, Аземовић, Луковић, Стојковић, Ђаловић, Кукуличић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи