Поклон од Пауновића и Чикага за Србе на КиМ

Председница Хуманитарне организације Наши Срби из Чикага, Кети Фенслоу, приликом недавне посете манастиру Грачаница на Косову, уручила је члановима тамошњег српског фудбалског тима цео комплет оригинал дресова Чикаго фајера, поклон Вељка Пауновића и америчког тима. Чак су и две лопте прелетеле океан.

"Задовољство је наше, заиста све што можемо да помогнемо. Захваљујем се такође и госпођи Фенслоу за интерес да сарађујемо. Ми стојимо увек на располагању и верујемо да овакав тип сарадње помаже свима. Ми смо, као клуб, организација која често учествује у свим дешавањима који се тичу заједнице у Чикагу и у самој држави Илиној, али такође и ван земље. Веома смо срећни да можемо да помогнемо свакоме коме је помоћ потребна, а за свакога ко жели са нама да сарађује ми смо увек отворени", поручио је Вељко Пауновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи