Кикс Лориса донео победу Шведској, без голова у Зеници

Фудбалери Шведске победили су на свом терену селекцију Француске са 2:1 у утакмици шестог кола Групе А квалификација за Светско првенство 2018. Босна и Херцеговина и Грчка су одиграле без голова.

Предност Француској донео је Оливије Жиру сјајним голом у 37. минуту, а изједначење Шведској Џими Дурмаз у 43. минуту. Све до 93. минута на снази је био резултат 1:1 и када се очекивао последњи звиждук судије, голман Француске је направио велику грешку и поклонио победу Шведској.

Фудбалери Холандије су у истој групи славили против Луксембурга са 5:0. Голове за Холандију постигли су Арјен Робен у 21, Весли Снајдер у 34, Георгинио Вијналдум у 62, Квинси Промес у 70. и Винсент Јансен у 80. минуту из једанестерца.

Белорусија је на свом терену победила Бугарску са 2:1.

Шведска и Француска имају по 13 бодова, Холандија је трећа у Групи А са 10, а Бугарска има бод мање. Селекција Белорусије има пет, а Луксембург само бод.
Фудбалери Португала победили су у гостима селекцију Летоније са 3:0 у шестом колу Групе Б. Два гола за победнички тим постигао је Кристијано Роналдо, у 41. и 63. минуту, а стрелац је био и Андре Силва у 67. минуту.

Швајцарска је са 2:0 била боља од Фарских Острва поготцима Гранита Џаке и Ђердана Шаћирија, док је Андора са 1:0 славила против Мађарске.

Швајцарска је прва на табели Групе Б са 18 бодова, Португал има три бода мање, а Мађарска је на трећем месту сакупила седам. Фарска острва имају пет бодова, Андора четири, а Летонија је последња са три освојена бода.

Фудбалери Белгије победили су у гостима репрезентацију Естоније са 2:0 у шестом колу Групе Х. Стрелци су били Дриес Мертенс и Насер Чадли.

Босна и Херцеговина и Грчка су одиграле без голова, док је Кипар славио против Гиблатара са 2:1.

Белгија је прва у Групи Х са 16 бодова, Грчка на другом месту има 12, док БиХ има бод мање на трећој позицији. Кипар је четврти са седам бодова, Естонија има четири, а Гибралтар је без бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи