Србији велика подршка пред Велс

У недељу, 11. јуна, на стадиону „Рајко Митић“ Србија игра квалификациону утакмицу против једног од директних конкурената за одлазак на Светско првенство, репрезентације Велса. 

Будући да смо тренутно први у групи и да би победа против Велса значила велики корак ка одласку на Мундијал, бројне познате личности окупиле су се око подршке репрезентацији, позвавши навијаче на недељну утакмицу, путем друштвених мрежа.

Оваква еуфорија међу навијачима репрезентације Србије није виђена још од квалификација за Светско првенство 2010. у Јужноафричкој Републици, када је наша земља последњи пут наступила на најважнијем фудбалском такмичењу на свету.

Подршку репрезентацији дали су између осталих и манекен Влада Вуксановић, блогер Марко Ђурић, твитераш Зоран Торбица, спортски новинар РТС-а Немања Матић, бивши рукометаш Огњен Кајганић и и хип хоп група ТХЦ која се увек укључивала у овакве акције и пружала подршку свим нашим репрезентацијама, а познати су и по песми која је постала химна кошаркашке репрезентације Србије.

Све већи број јавних личности укључује се у овакве акције, а селектор Муслин и фудбалери Србије такође су позвали све навијаче да дођу на стадион и пруже подршку Србији у једној од најважнијих утакмица у овим квалификацијама. Како су и сами истакли, вратили су веру у наш државни тим, и сада им је подршка најважнија.

Директан пренос утакмице између Србије и Велса можете пратити у недељу на Првом програму РТС-а од 20,45 часова, а према досадашњим назнакама, интересовање за утакмицу је огромно и очекује се пун стадион "Рајко Митић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи