Дијего Коста: Конте ми поруком јавио да не рачуна на мене

Први стрелац Челсија Дијего Коста открио је да му је менаџер Антонио Конте СМС поруком поручио да не рачуна на њега наредне сезоне.

Челсијев сам играч, али тамо ме не желе. Конте ми је преко поруке саопштио да ме нема у плановима. Штета, већ сам људима из клуба проследио ту поруку, јасно је све, менаџер не рачуна на мене и морам да пронађем други тим", рекао је Коста шпанским новинарима после утакмице те репрезентације против Колумбије.

Коста истиче да би волео да се врати у мадридски Атлетико, одакле је за 40 милиона евра стигао у Челси пре три година, али да је проблем забрана трансфера "јорганџија".

"Тешко ми је да чекам зиму и будем без утакмица пет месеци. Морам да мислим и на Светско првенство", наводи 28-годишњи фудбалер.

Очигледно да Конте није заборавио сукоб са Костом у јануару када је играч захтевао да га "плавци" пусте у Кину.

Управо Тјанђин Кванжан је и сада први у реду за потпис стрелца 20 голова у Премијер лиги прошле сезоне, са понудом да постане најплаћенији фудбалер света.

Челси је спремио његову замену, повратак из Евертона Ромелуа Лукакуа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи