"Делфини" пожелели срећу фудбалерима у Старој Пазови

Ватерполисти Србије посетили су фудбалску репрезентацију која се у Старој Пазови припрема за меч против Велса у квалификацијама за Светско првенство 2018. године.

Селектор Дејан Савић и ватерполисти Филип Филиповић, Душко Пијетловић, Милан Алексић и Андрија Прлаиновић, као и тим менаџер Југослав Васовић, посетили су Спортски центар Фудбалског савеза Србије и разговарали са Браниславом Ивановићем, Александром Коларовим и Немањом Матићем, наводи се на сајту ФСС.

Добродошлицу су им пожелели спортски директор Горан Буњевчевић и селектор Славољуб Муслин.

"Драго нам је да смо овде код наших пријатеља из фудбалске селекције, дошли смо да им пружимо подршку пред важну утакмицу са Велсом и надамо се да ће им ова наша посета донети срећу. У супротном, ово ће бити наш први и последњи долазак у Спортски центар", рекао је Филиповић.

"Шалу на страну, хвала момцима што су прекинули поподневни одмор и нашли времена да нас угосте. Било нам је веома пријатно, а наравно да ћемо у недељу сви бити уз њих на трибинама нашег највећег стадиона", додао је Филиповић.

Ватерполисти су обишли су Спортски центар, играли су баскет, а онда на терену "Мишел Платини" изводили једанаестерце.

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић рекао је да се не дешава често да национални тим посете шампиони какви су ватерполисти.

"Ми смо имали ту част да се данас дружимо са њима и за све нас је ово велики знак пажње, подршка за коју можемо само рећи, велико хвала. Од оваквих људи и спортских величина може само да се учи. И ова слика која данас иде из Старе Пазове је лепа порука за свеукупну слику у Србији, јер сви знамо колико смо генерално талентована нација за спорт", рекао је он.

Ивановић је додао да фудбалерима много значи подршка ватеполиста.

"А на нама је да учинимо све да временом 'прекопирамо' барем делић њихових успеха. Привилегија је данас бити у њиховом друштву", рекао је Ивановић.

Ватерполисти су данас, како се наводи на сајту ФСС, имали прилике да упознају и најбољег српског судију Милорада Мажића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи