Читај ми!

Мориња чека нова казна

Тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Жозе Морињо суочава се с новом казном, пошто га је Фудбалски савез Енглеске оптужио за недолично понашање на утакмици против Вест Хема.

Фудбалери Јунајтеда и Вест Хема одиграли су у недељу 1:1 у 13. колу Премијер лиге, а Мориња је због шутирања флашица с водом и оштрог протеста судија послао на трибине већ у првом полувремену.

Португалац има право да одговори на оптужбе до 1. децембра.

Морињо је прошлог месеца кажњен јер је на утакмици против Барнлија вређао судију Марка Клатенбурга. Он је за тај инцидент био кажњен с једном утакмицом суспензије и новчаном казном од 8.000 фунти.

Бивши тренер Челсија, Интера и Реал Мадрида је, такође, кажњен са 50.000 фунти због коментара на рачун судије Ентонија Тејлора пред дерби с Ливерпулом на Енфилду 17. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи