Читај ми!

Гризман не размишља о одласку из Атлетика

Нападач Атлетико Мадрида Антоан Гризман рекао је да не размишља о одласку из тог шпанског фудбалског клуба.

Гризман је прошле године из Реал Сосиједада прешао у Атлетико за 30 милиона долара, од тада је за мадридски клуб одиграо 72 утакмице и постигао 36 голова и један је од најбољих нападача у Европи ове сезоне.

За 24-годишњег француског репрезентативца заинтересовани су бројни врхунски европски клубови, а његов уговор са Атлетиком истиче 2020. године.

"Не осећам потребу да играм у француској лиги, ни у Премијер лиги, али ни у Серији А. У Шпанији сам, срећан сам. Волим живот у Шпанији и фудбал", рекао је Гризман, пренели су шпански медији.

Атлетико вечерас од 20.45 игра против Бенфике у последњој утакмици Групе Ц и обе екипе су се пласирале у осмину финала Лиге шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи