Читај ми!

Фергусон: Отказ Мoрињу био би много глуп потез

Један од најбољих тренера у историји фудбала Сер Алекс Фергусон стао је у одбрану менаџера Челсија Жозеа Мoриња оценивши да ће клуб направити велику грешку уколико га отпусти.

"Власник Челсија Роман Абрамович отпустио је много тренера у последњих 10 година, али сам сигуран да је нешто научио после тога. Он мора да верује и да има поверење у Жозеа, који може да окрене ствари. Не видим поенту у томе да се отпусти један од најбољих стручњака свих времена, освајач две Лиге шампиона и титула шампиона у свим државама у којим је био. Тај потез био био веома глуп", рекао је Фергусон за "Мирор".

Иако су били велики ривали на терену, бивши менаџер Манчестер jунајтеда и Мoрињо гајили су узајамно поштовање један према другом и имали добар однос.

Мoрињо се уочи меча са Портом у Лиги шампиона налази под великим притиском јер ће у случају пораза скоро сигурно завршити свој други мандат у Челсију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи