Читај ми!

"Принц Рима" ипак неће у пензију?

Легендарни капитен Роме Франческо Тоти ипак неће на крају сезоне завршити каријеру као што је најавио, пошто се спрема да продужи уговор на још годину дана, тврди Коријере дело спорт.

Тоти ће у следећу сезону ући са 40 година, али то му неће сметати да предводи римски тим до лета 2017. године.

Садашњи уговор "Принцу Рима" истиче на крају сезоне, али га председник Џејмс Палота убеђује да је и даље од велике важности за екипу и да стави нови параф.

Званична објава би могла да буде када се Тоти опорави од повреде бутине, због које је одиграо само три утакмице ове сезоне у свим такмичењима.

Тоти је целу каријеру провео у Роми, а много пута је показао љубав према клубу јер је одбијао богате понуде Реал Мадрида, Интера, Челсија.

За Римљане је одиграо 746 утакмица и постигао 300 голова, али и срушио бројне рекорде за најбољег стрелца и играча са највише утакмица у историји клуба. Укупно је освојио само пет трофеја, од којих само један Скудето.

Био је члан шампионске генерације Италије која је освојила Светско првенство у Немачкој 2006. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи