Бензема: Желим да играм са Валбуеном на ЕП

Фудбалер Реал Мадрида Карим Бензема рекао је да се не плаши могућности да пропусти предстојеће Европско првенство у Француској, а све, наравно, због умешаности у скандал око уцењивања саиграча из француске репрезентације.

Против Бенземе је прошлог месеца покренута истрага због умешаности у уцену фудбалера Лиона Матјеа Велбуене украденим интимним видео-снимком.

Бензема је негирао умешаност, али му је забрањено да контактира  са особама које с повезане са истрагом, укључујући и Валбуену. Ако се истрага продужи селектор Француске Дидије Дешан би приликом избора играча за репрезентацију морао да бира између Бенземе и Валбуене.

"Мој циљ је да поново играм са Валбуеном (у репрезентацији). То желим и то многи желе. Он је добар играч, потребан је Француској", рекао је Бензема француској телевизији ТФ1.

Упитан да ли се плаши да би могао да пропусти Европско првенство, које ће се одржати од 10. јуна до 10. јула у Француској, Бензема је одговорио: "Не плашим се".

Премијер Француске Мануел Валс рекао је прошлог уторка да Бензема не би требало да игра за државни тим све док се не докаже да је невин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи