Борац победио у Ивањици, преокрет Радника

Фудбалери Борца из Чачка победили су у Ивањици Јавор са 1:0, док је Радник у Сурдулици после преокрета савладао ОФК Београд са 2:1. Јагодина и Спартак су одиграли нерешено (1:1) у утакмицама 20. кола Суперлиге Србије.

Борац је забележио другу победу у низу, а 11. од почетка сезоне, па се макар на кратко вратио на друго место у Суперлиге.

Чачани су до тријумфа дошли захваљујући голу Срђана Вујаклије у 76. минуту, после центаршута Немање Милетића.

Борац је у током већег дела утакмице био бољи ривал, међутим, није успео да дође до убедљивије победе против Јавора, који је једино у завршници сусрета успео озбиљније да припрети голману Владимиру Бајићу.

Борац после 20 одиграних утакмица заузима друго место са 37 бодова, док је Јавор седми са 27.

Радник је у Сурдулици у завршници сусрета успео да дође до преокрета против ОФК Београда, који је од 63. минута наступао са десеторицом играча на терену, јер је Срђа Кнежевић добио други жути картон.

Иако је ОФК наступао са играчем мање, ипак је успео да дође до предности у 83. минуту, а гол је постигао Филип Рајевац који је у игру ушао два минута раније.

Радник се није предавао, па је головима Предрага Ђорђевића у 87. и Милана Ћулума у 89. минуту успео да стигне до преокрета и петог првенственог тријумфа.

ОФК Београд заузима 13. место са 18 бодова, док је Радник 10. са 24.

У дербију зачеља између Јагодине и Спартака није било победника. Гости из Суботице су повели у деветом минуту преко Стефана Илића, а Јагодина је успела да стигне до изједначења после гола Душана Мартиновића у 55.

Оба тима су утакмицу завршила са десеторицом играча. Прво је Јагодина у 84. минуту остала са играчем мање на терену, пошто је Зоран Кнежевић добио црвени, да би потом у 90. Максим Федим зарадио искључење.

Јагодина заузима 14. место са 16 бодова, док је Спартак последњи, 16. са 10 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи