Румениге: Гвардиола? Биће изненађење за Божић...

Још није познато да ли Пеп Гвардиола жели да остане у Бајерну и следеће године, али директор минхенског клуба, Карл Хајнц Румениге, каже да ће и та дилема ускоро бити решена.

Шпански тренер Пеп Гвардиола до краја године одлучиће да ли остаје на клупи минхенског Бајерна и наредне сезоне, изјавио је директор клуба Карл Хајнц Румениге.

Гвардиоли уговор са Баварцима истиче у јуну, али за сада још увек није почео преговоре око продужетка, што су многи окарактерисали као назнаку да одлази.

"Имаћемо Божићно изненађење, да ли лепо или оно друго, видећемо", поручио је Румениге, а преноси немачки Кикер.

Ситуацију око Гвардиоле прате Манчестер Сити и Челси, који су спремни да сачекају лето и доведу бившег тренера Барселоне.

Бајерн је тренутно неприкосновен у Бундеслиги и сигурно корача ка одбрани титуле, а успешан је и у Лиги шампиона, где се налази на корак од пласмана у осмину финала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи