Читај ми!

Друловић: Задовољан сам победом, али не и игром

Тренер фудбалера Партизана Љубинко Друловић рекао да је задовољан победом против Синђелића у шеснаестини финала Купа Србије, али не и игром своје екипе, нарочито у другом полувремену. Фудбалери Партизана пласирали су се у осмину финала Купа, пошто су головима Ивана Шапоњића победили београдски Синђелић са 2:0. Шапоњић рекао да ће екипи много значити ова победа.

"Могу да будем задовољан победом и проласком у осмину финала, али никако нисам задовољан првим полувременом. У другом смо много боље деловали... Заслужена попбеда против одличне еклипе Синђелића", рекао је Друловић новинарима после утакмице. Он је навео да је поред победе задовољан и тиме што су се у тим после повреда вратили Оумару Абубакар и Грегор Балажиц. Навијачи су после утакмице од играча тражили да дају све од себе.

"Ми смо у души победници, ако неко воли да побеђује, онда сам то ја. Сигурно је да неке ствари морамо да исправимо, али и да сачекамо да се екипа комплетира", рекао је Друловић. Додао је да му је драго што је Шапоњић постигао голове, пошто је "за њега као нападача важно да постиже голове".

Тренер Синђелића Зоран Мирковић рекао је да је његова екипа добро парирала Партизану.

"Добро смо парирали Партизану, поготово у првом плувремену. То прво полувреме је добар путоказ за моју младу екипу, али је друго показало да морамо још да радимо. Нисмо се обрукали, идемо даље", рекао је Мирковић.

Мирковић је са много успеха својевремено играо за Партизан, а њега су пре и за време утакмице поздрављали навијачи Партизана.

"Не заборављам ни ја свој бивши клуб, желим Партизану да се издигне из ове тешке ситуације и да се врати на место које му припада", рекао је Мирковић.

Фудбалер Партизана Иван Шапоњић рекао је да ће победа против Синђелића много значити његовој екипи за наставак првенства.

"Ово је битна победа за нас, после кикса у Лучанима у првенству, који није смео да нам се деси. Значиће нам ова победа за наставак првенства. Прво полувреме смо одиграли лоше, али смо се у свлачионици договорили да други део почнемо агресивније и одмах дамо гол, што се и догодило. После смо лако утакмицу привели крају", рекао је Шапоњић новинарима после меча. Он ја додао да му много значе голови које је постигао.

Фудбалер Партизана Стефан Бабовић рекао је да је у овом тренутку за његову екипу победа најважнија.

"У Лучанима смо играли добро и нисмо победили, сада смо одиграли лошије и на крају победили екипу коју са клупе води мој бивши саиграч, тренер (Зоран Мирковић) који зна како да намести тактику. Победили смо, то је оно што је најважније у овом тренутку", рекао је Бабовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи