Читај ми!

Интеру бод у Ђенови, победа Роме на Сицилији

Фудбалери Сампдорије и Интера играли су у Ђенови нерешено 1:1, док је Рома у гостима славила против Палерма - 4:2, у утакмицама 7. кола италијанске Серије А.

Интер је губио на стадиону Луиђи Ферарис, али је на крају успео да избори бод којим је поново преузео вођство на табели. Тренер Роберто Манчини увео је у игру српског репрезентативца Адема Љајића тек у последњем минуту сусрета.

Вицешампионска екипа Роме рутински је славила на Сицилији, где је већ после пола сата игре имала огромна три гола предности. Римљани су у наставку без проблема сачували сигурно вођство, а последња два гола постигнута су у судијској надокнади.

Ђенова је освојила значајан бод на гостовању у Удинама (1:1), а у њеном саставу Дарко Лазовић ушао је у игру, као и Љајић у Ђенови, пред сам крај утакмице.

Емполи је на домаћем терену славио минималну победу над Сасуолом (1:0).

Резултати:
Сампдорија - Интер 1:1 (Муријел 51 - Перишић 76)
Палермо - Рома 2:4 (Ђилардино 58, Гонзалес 90+1 - Пјанић 2, Флоренци 13, Жервињо 27, 90+2)
Удинезе - Ђенова 1:1 (Ди Натале 47 - Пероти 76. пенал)
Емполи - Сасуоло 1:0 (Макароне 88)

Од 18 сати играју:
Јувентус - Болоња и
Лацио - Фрозиноне

Од 20.45 састају се:
Милан - Наполи и
Фјорентина - Аталанта.

Одиграно у суботу:
Карпи - Торино 2:1
Кјево - Верона 1:1.

Табела: Интер 16 бодова, Фјорентина 15, Рома 14, Торино 13, Лацио, Кјево и Сасуоло по 12, Аталанта и Сампдорија по 11, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи