Ибра: Мој наредни клуб ће бити... велико изненађење!

Златан Ибрахимовић овог лета, упркос свим спекулацијама медија, остаје у Паризу. Али, следећег лета вероватно напушта ПСЖ. А тврди да ће његов следећи клуб бити "веома велико изненађење".

Фудбалер Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић срећан је у Паризу, али каже да ће његов наредни трансфер бити велико изненађење.

Његов уговор истиче за годину дана, па медији спекулишу да ће следећег лета напустити Парк принчева.

"Мој наредни клуб ће бити изненађење, веома велико изненађење", рекао је Ибрахимовић, пренели су британски медији.

Пари Сен Жермен је освојио Међународни куп шампиона, пошто је јутрос у Чикагу победио Манчестер јунајтед са 2:0, а голове су постигли Блез Матуиди и Ибрахимовић.

"Веома сам срећан у клубу. Зар се то не види на терену? Имам уговор на још годину дана и срећан сам. Ствари иду на боље, имамо јак тим, можемо много више од овога што тренутно пружамо, али задовољан сам", рекао је Ибра.

Шведски репрезентативац додао је да му не значи много тријумф на Међународном купу шампиона, већ да је много важније да екипа освоји Суперкуп Француске, у утакмици против Лиона у Монтреалу, овог викенда.

"Овај трофеј је само припрема. То није званичан трофеј већ припрема да се психички и физички припремимо за нову сезону. У САД смо 15 дана, играли смо пријатељске утакмице на турниру, а сада нас чека прва званична и то против Лиона. То је Суперкуп, желимо да победимо и освојимо први трофеј у сезони. То би било веома добро", рекао је Ибрахимовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи