Парагвај на пенале избацио непрепознатљиви Бразил!

Репрезентација Парагваја пласирала се у полуфинале Копа Америка, након што је после пенала била боља од непрепознатљиво лошег Бразила - 1:1 (4:3).

Иако су многи очекивали и надали се дуелу Бризила и Аргентине у полуфиналу првенства јужне Америке, то се ипак неће догодити, највише захваљујући фудбалерима Парагваја.

"Гуарани" иду у полуфинале, након бољег извођења пенала - 1:1 (4:3). 

Црвено-бели нису клонули духом ни након раног вођства "кариока" и гола помало заборављеног Робиња. Након тог момента, заиграли су много боље, агресивније и одлучније, што им се испалтило у 77. минуту, када је Тијаго Силва играо руком у свом казненом простору.

Сигуран са беле тачке био је млади Дерлис Гонзалес, па се отишло на извођење једанаестераца.

Ту су се боље снашли Парагвајци, искориштивши промашаје након очајних шутева Евертона Рибеира и Дагласа Косте. Одлучујући погодак са беле тачке постигао је већ споменути Гонзалес.

Фудбалска историја се поновила, пошто је овај пораз Бразила био готово идентичан ониом који су "кариоке" претрпеле 2011. у истој фази такмичења од истог противника, такође на пенале.

Дакле, Санта Круз о екипа ће се за финале борити са Месијем и другарима, у ноћи између уторка и среде. Дан раније играће Чиле и Перу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи