Читај ми!

Блатер под притиском: Биће још лоших вести!

Сеп Блатер отворио годишњи конгрес Фифе истакавши да корупција не сме да се толерише, као и да главни задатак организације на чијем је челу јесте да врати поверење људи у Фифу. Председник Фифе очекује тежак период за организацију, као и још лоших вести.

У јеку највеће кризе која је потресла Светску кућу фудбала, председник Сеп Блатер отворио је годишњи конгрес Фифе.

"Ово су непредвидива и тешка времена за Фифу. Јучерашњи догађаји бацили су велику сенку на организацију и овај конгрес. Деловања појединаца донела су срамоту и понижење фудбалу, што захтева акцију и промене од стране свих нас. Не смемо дозволити да се име Фифе због њих провлачи по блату".

Тим речима је Блатер отворио годишњи конгрес, којем присуствују представници свих 209 чланица Фифе.

"Уколико људи раде лоше ствари, покушаће да их сакрију. На мени је одговорност за целу организацију и покушаћу да поправим ствари. Нећу дозволити да дела неколицине униште дела великог броја људи који раде за фудбал. Корумпирани су у мањини, али морају бити ухваћени", рекао је Блатер.

"Људи су изгубили поверење у Фифу, које сада морамо да заслужимо. Неколико следећих месеци биће тешки, очекујем још лоших вести, али морамо да започнемо промене. Знам да многи мене сматрају одговорним, али не могу да пратим све, све време. Морамо наставити да се боримо за добробит фудбала, иако нас понекад понеко разочара. У овом тренутку потребна нам је солидарност, за игру, за свет, за мир", завршио је Блатер своје обраћање.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи