Читај ми!

"Орлићи" победили Италију

Млада фудбалска репрезентација Србије савладала је у пријатељској утакмици у Беневенту домаћу селекцију Италије са 1:0.

Победоносни погодак постигао је Милуновић у 60. минуту.

Овим успехом изабраници селектора Младена Додића (играчи до 21 године) поправили су лош утисак након пораза у петак у Новом Саду од вршњака из Шведске (1:0).

Екипа је пружила много бољу партију, али јој је посао олакшало искључење Берардија, који је у 46. минуту морао ван терена због два жута картона.

Вечерашња утакмица била је генерална проба младе репрезентације Србије пред завршне припреме за учешће на првенству Европе, од 17. до 30. јуна у Чешкој.

Србија ће на континенталном шампионату играти у А групи са домаћином Чешком, Немачком и Данском, док су у Б групи Енглеска, Италија, Шведска и Португалија.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи