Читај ми!

Србија и даље без Суботића

Селектор репрезентације Србије Радован Ћурчић и потпредседник Фудбалског савеза Србије Саво Милошевић посетили су играча Борусије Дортмунд Невена Суботића и разговарали о његовој будућности у националном тиму, за који овај дефанзивац неће скоро играти.

ФСС је саопштио да је састанак био један у низу планираних са потенцијалним репрезентативцима између две квалификационе утакмице. У саопштењу се наводи да је разговор протекао у "искреном и пријатељском тону", али и да Суботић "у овом тренутку није у могућности да прихвати обавезе и на њих одговори на адекватан начин".

"Мени је и даље најважније да радим на пуном опоравку од тешке повреде која ме је прошле сезоне одвојила од фудбала на девет месеци. Тачно је да сам се вратио и да играм, али и даље свакодневно радим вежбе опоравка и јачања колена. Процена је да додатни ангажман око играња у репрезентацији у овом тренутку не би била најбоља опција за моје здравствено стање", пренео је ФСС Суботићеве речи. 

"Гледам сваку утакмицу наше репрезентације као прави навијач и од срца друговима и свима у Савезу желим све најбоље. Победе и успехе", истакао је играч Борусије Дортмунд.

Ћурчић и Милошевић су гледали велики "дерби Рура", у којој је Борусија победила Шалке са 3:0, а после су Суботићу пренели планове и детаље новоуспостављеног рада са најбољом селекцијом.

"После искреног разговора, јасно је да Суботић у овом тренутку није спреман за повратак. Разговор са њим је био само један у низу оних које водимо са потенцијалним репрезентативцима. Утакмица против Португалије ускоро је пред нама и важно ми је да знам на који начин и са којим снагама морам да припремам предстојећи дуел", рекао је Ћурчић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи