Читај ми!

Воша победила Лучане, Чука друга макар један дан!

Фудбалери Војводине победили су у Новом Саду Младост из Лучана са 2:1 (0:0) у 17. колу Суперлиге Србије. Фудбалеи Чукаричког победили су у Новом Пазару након преокрета и тако бар на 24 сата преузели друго место на табели. Нова победа Рада, Спартак бољи од ОФК Београда.

Победу екипи Зорана Марића на "Карађорђу" донели су Мијат Гаћиновић у 50. и Мирко Иванић у 63, док је почасан погодак за госте постигао Големић у 76. минуту из пенала.

Новосађани су се са нова три бода изједначили на другом месту на табели са Црвеном звездом, али имају шест мање од лидера Партизана.

Ипак, "вечити ривали" ће тек одиграти своје утакмице, али Војводина добрим резултатима жели да се укључи у борбу за титулу.

У дербију зачеља Доњи Срем је као гост минималним резултатом савладао Вождовац.

Вождовац није успео да понови добру партију из прошлог кола и ремија против Партизана (3:3), а разлог за то је лоша завршница нападача.

Џугурдић, Шкерјанц и Одита нису искористили неколико одличних прилика, док су Пећинчани искористили једину озбиљну шансу и преко искусног Дарка Спалевића однели три бода.

Важну победу у борби за опстанак остварио је Напредак, који је у Крушевцу био бољи од крагујевачког Радничког голом хрватског фудбалера Томислава Ивичића у 26. минуту.

Минималан тријумф забележили су фудбалери Спартака над ОФК Београдом на свом терену, као и Рад у Чачку против Борца.

Чука на другом месту макар 24 сата 

Фудбалери Чукаричког наставили су са одличним партијама у домаћем првенству пошто су у гостима победили Нови Пазар са 2:1 (1:1) у 17. колу Суперлиге Србије.

Чукарички је успео да забележи четврти тријумф у низу, иако је Нови Пазар повео у 10. минуту голом Владимира Радивојевића. Капитен Игор Матић убрзо је изједначио, а Славољуб Срнић у 47. минуту донео преокрет.

Екипа Владана Милојевића је победом у Новом Пазару "прескочила" Црвену звезду и Војводину и сада се налази на другом месту са пет бодова мање од лидера Партизана, али "вечити ривали" имају меч мање.

Утакмица на Градском стадиону у Новом Пазару одиграна је без присуства публике због дивљања домаћих присталица на мечу против Партизана у јесењем делу сезоне када је петардом подођен тренер црно-белих Марко Николић.

Резултати и стрелци 17. кола:

Борац - Рад 0:1 (Михајловић 32)
Напредак - Раднички Крагујевац 1:0 (Ивичић 26)
Војводина - Младост 2:1 (Гаћиновић 50, Иванић 63. - Големић 76. пенал)
Спартак - ОФК Београд 1:0 (Ивановић 14)
Вождовац - Доњи Срем 0:1 (Спалевић 49)
Нови Пазар - Чукарички (Радивојевић 10. - Матић 21, Срнић 47)

Партизан - Раднички Ниш 0:0

Недеља:
Јагодина - Црвена звезда (15.00)

Табела: Партизан 40 бодова, Чукарички 34, Црвена звезда и Војводина по 33, Јагодина 24, Нови Пазар 23, ОФК Београд 23, Рад 22, Спартак 21, Младост, Доњи Срем и Напредак по 19, Вождовац 17, Борац 16, Раднички Ниш 14, Раднички Крагујевац 10.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи