Читај ми!

Алмерија одузете бодове тражи у Лозани

Шпански фудбалски клуб Алмерија жалио се Суду за спортску арбитражу (CAS) у Лозани пошто јој је Светска фудбалска федерација (Фифа) одузела три бода због дуговања, пренели су шпански медији.

Алмерија је на свом сајту потврдила да су јој одузета три бода без објашњења и навела да неће ништа предузети док CAS не одлучи о њеној жалби.

"Алмерија је опуштена због целе ситуације и у току је са свим својим обавезама", наводи се у саопштењу.

Шпански медији су пренели да је Алмерија кажњена због дуга Алборгу од 60.000 евра, приликом преласка Михаела Јакобсена у шпански клуб.

Алмерија се бори за опстанак, налази се на 16. месту са 23 бода и има један више од Левантеа, који је на 18. месту – у зони испадања. Ако CAS одбије жалбу, Алмерија ће пасти у зону испадања.

Тренутно је Гранада претпоследња са 19 бодова, а Кордоба је последња са 18.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи