Читај ми!

Црвено-бели гостују Јагодини

Црвена звезда у недељу гостује у Јагодини у 17. колу Суперлиге Србије. Тренер Лалатовић најављује много бољу игру црвено-белих. Тренер Јагодинаца Крунић очекује да ће његови изабраници изборити повољан резултат. Меч почиње у 15 часова.

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да његова екипа у предстојећем мечу против Јагодине у Суперлиги Србије мора да се искупи за лош резултат у Нишу.

"Морамо да се искупимо за кикс пред својим навијачима, да играмо боље и победимо. Утакмица у Јагодини је тешка, можда више на психолошком плану због ремија у Нишу, али изговора нема. Реч је о квалитетном тиму који има феноменалну контру и полуконтру. Не бих сада трошио превише речи о њима, јер сам довољно причао о њима пред играчима на тренинзима", рекао је Лалатовић.

Лалатовић је навео да ће бити промена у тиму у односу на меч против Радничког, али није рекао и којих.

"Сигуран сам да ћемо одиграти много боље него што је било прво полувреме утакмице у Нишу", додао је Лалатовић. Тренер црвено-белих је рекао да ће знати када треба да напусти клупу клуба из Љутице Богдана.

"Као и сваки тренер, свестан сам да не могу да останем овде десет година. Ту сам док буде било потребно, а када чујем са севера 'Нешо, одлази', ја ћу одмах отићи. Тачније нећу отићи, само ћу прећи на трибине", рекао је Лалатовић.

Душан Анђелковић је истакао да верује у себе и своје саиграче, и да сматра да Звезда може до победе у Јагодини.

"Спремамо се за утакмицу и покушавамо да заборавимо Ниш. Причали смо много и покушаћемо да исправимо грешке. Најлошији део те утакмице је било то прво полувреме. У другом смо били бољи, агресивнији. Очекује нас тежак и добар противник, али окренути смо нашој игри како бисмо забележили веома важна три бода. Мислим да треба да наставимо игру коју смо играли на припремама. Ми верујемо у систем који смо до сада користили, ја имам утисак да је он добар, и верујем да ће се у наставку сезоне то показати", рекао је Анђелковић.

Крунић се нада резултату повољном за Јагодину

Тренер фудбалера Јагодине Симо Крунић рекао да је Црвена звезда фаворит у предстојећем мечу у Суперлиги, али да ће његова екипа учинити све да дође до повољног резултата.

"Велика утакмица за нас и празник за овај град. Надам се да ће стадион бити пун и да ће бити добра атмосфера. Зна се да је Звезда фаворит, али ми играмо на домаћем терену. Покушаћемо, као и на претходним утакмицама, да дамо све од себе и да остваримо повољан резултат", казао је Крунић.

"Црвена звезда је велики тим, имају много добре играче. То су наши најбољи играчи. Имају и стране играче. Ми се уздамо и у срећу. Надам се да ћемо успети да извучемо повољан резултат", поручио је шеф стручног штаба Јагодине. Крунић је казао да поједини фудбалери Јагодине имају "ситне повреде", али да ће највероватније бити спремни за меч у недељу.

"Имамо све услове да ово буде једна велика утакмица за нас, за наше играче. Сигурно ће у њој дати и више од онога што могу. Мотив за овакве утакмице није потребан, довољно је сазнање против кога играмо", казао је Крунић.

Првотимац Јагодине Александар Филиповић оценио је да његова екипа уз максимално залагање може да дође до доброг резултата.

"Црвена звезда је бранилац титуле, веома добра екипа и сигурно је да су они фаворити, али ми смо екипа која сигурно може да победи свакога на терену уз максимално залагање и максималну одговорност", испричао је Филиповић.

Утакмица 17. кола Суперлиге Србије између Јагодине и Црвена звезде игра се у недељу, 1. марта, од 15.00 на Градском стадиону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи