Читај ми!

Интер преко Сампе до четвртфинала купа

Необична утакмица осмине финала Купа Италије у којој је Интер на крају славио убедљиву победу. Фудбалери Интера пласирали су се у четвртфинале савладавши Сампдорију са 2:0, а тим из Ђенове завршио је меч са деветорицом играча.

Утакмица на Сан Сиру обелележена је сусретом некадашњих сарадника на клупи неро-азура, Роберта Манћинија и Синише Михајловића, међутим, очекивани спектакл је изостао након што је српски интернационалац у саставу гостију Ненад Крстичић зарадио црвени картон већ у 12. минуту због саплитања противника.

Интеру то није много помогло, јер је ослабљена Сампдорија одлично парирала, а када Икарди није реализовао пенал за домаћина запретила је и изненађењем.

Дуго се Манћинијев тим мучио док није срушио чврст отпор Ђеновљана, коначно је погодио новоангажовано појачање Шаћири, а све је решено када је Сампдорија од 78. минута остала са деветорицом на терену након што је Вшолек зарадио други жути картон.

Два минута пре краја Икарди је потврдио победу Интера, за којег је Здравко Кузмановић одиграо цео меч, док је Немања Видић преседео на клупи.

Раније је Фиорентина победила Аталанту са 3:1, а у преосталом мечу осмине финала састају се Наполи и Удинезе.

Одиграно раније: Рома - Емполи 2:1 после продужетака, Јувентус - Верона 6:1, Парма - Каљари 2:1, Торино - Лацио 1:3, Милан - Сасуоло 2:1.

Четвртфинални парови италијанског купа су Милан - Лацио, Рома - Фиорентина, Јувентус - Парма и Интер - Наполи/Удинезе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи