Љајић са два гола спасао "вучицу"!

Фудбалери Роме и Сасуола одиграли су у Риму нерешено 2:2 у првој суботњој утакмици 14. кола италијанске Серије А.

Рома је имала прилику да се тријумфом приближи лидеру Јувентусу на само бод заостатка, али, иако је током целог меча била бољи ривал, није успела да забележи победу.

Сасуло је повео у 15. минуту преко Симона Зазе, а исти играч је три минута касније повисио на 2:0.

Рома је од 50. минута играла са играчем мање, пошто је Данијеле Де Роси добио други жути картон, али је и поред искључења везног фудбалера успела да дође до изједначења.

Хрватски фудбалер Шиме Врсаљко је у 77. минуту играо руком у свом шеснаестерцу, па је главни арбитар досудио једанаестерац, који је минут касније реализовао српски интернационалац Адем Љајић.

Српски фудбалер је у трећем минуту судијске надокнаде времена искористио додавање Алесандра Флоренција и тако донео изједначење Роми, која ће и после 14. кола Серије А заостајати четири бода за Јувентусом.

Сасуоло је меч такође завршио са десеторицом фудбалера на терену, пошто је Врсаљко у четвртом минуту судијске надокнаде времена добио други жути картон.

Фудбалери Торина и Палерма одиграли су нерешено 2:2. Палермо је против Торина двапута стизао до предности, али је домаћин ипак оба пута успео да изједначи и на крају освоји бод.

Стрелци за Палермо били су Лука Ригони у 16. минуту и Пауло Дибала у 43. минуту.

Голове за Торино постигли су Јосеф Мартинес у 35. минуту и Камил Глик у 63. минуту.  

"Стара дама" је лидер шампионата са 35 бодова, док је Рома друга са 31, а трећи је Наполи са 23.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи