Утакмица живота, али заиста!

Невероватна, и изнад свега дирљива прича, долази из Немачке , и то са трећелигашке утакмице између Штутгартер кикерса и Вехен Визбадена.

Данијел Енгелбрахт, 24-годишњи нападач Штутгартер кикерса, у јулу 2013. године колабирао је на терену током утакмице са Ерфуртом. Његово стање је било толико озбиљно да су морали на лицу места да га реанимирају.

Накнадни прегледи су показали да је патио од запаљења срчаног мишића и абнормалног срчаног ритма. Уследио је период у коме је морао да се фокусира само на то да се врати нормалном животу. Сада, међутим, Енгелбрахт је први фудбалер у Немачкој који игра са срчаним дефибрилатором.

У суботу, на утакмици са Вехеном, Енгелбрахт је постигао свој први гол након повратка на терен, а то је ни мање ни више био погодак који одлучио победника у 91. минуту сусрета.

Он и његови саиграчи су знали како да прославе ово постигнуће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи