Читај ми!

Крај јесени: Партизан оверава титулу, Звезда у Лучанима

Фудбалска јесен у Србији практично се завршава у недељу, када ће после утакмица 15. кола Супер лиге бити познато са коликом бодовном предношћу ће Партизан дочекати старт другог дела шампионата.

Фудбалери Партизана ће за викенд дочекати Борац, док ће екипа Црвене звезде играти с Младости у Лучанима, у утакмицама 15. кола Супер лиге, којим ће се завршити јесењи део сезоне.

Утакмица између Партизана и Борца играће се у недељу од 15.00, док ће сви остали сусрети бити на програму истог дана од 13.00.

Партизан коло пре краја првог дела првенства има 35 бодова, четири више од вечитог ривала Звезде, а девет од трећепласиране Војводине, која ће као гост играти с Радничким 1923. у Крагујевцу.

Утакмица у Крагујевцу ће се играти у сенци скандала јер су пре неколико дана навијачи Радничког ушли у свлачионицу тима и уочи тренинга претили играчима, који су били у штрајку због неисплаћених зарада.

Војводина је у прошлом колу изгубила од Чукаричког, који је том победом пришао новосадском тиму на један бод и директан је конкурент за треће место на табели. Раднички је убедљиво последњи.

Чукарички ће шансу за нова три бода тражити на свом стадиону на Бановом брду, где ће дочекати деветопласирани Спартак из Суботице.

Нови Пазар ће после нерешеног исхода са лидером Супер лиге, у 15. колу играти у гостима у Пећинцима против Доњег Срема.

Пазарци су пети на табели са 21 бодом, колико има и ОФК Београд, који ће дочекати Јагодину (20).

У Београду играју Вождовац и Раднички из Ниша, који су у зони испадања – имају по 12 бодова. Победник тог дуела чекаће лош резултат Напретка, који има бод више, а играће у гостима с Радом.

Распоред 15 кола Супер лиге:

Недеља: Младост Лучани – Црвена звезда, Чукарички – Спартак, Раднички Крагујевац – Војводина, ОФК Београд – Јагодина, Рад – Напредак, Вождовац – Раднички Ниш, Доњи Срем – Нови Пазар (13 сати), Партизан – Борац Чачак (15 сати).

Табела: Партизан 35 бодова, Црвена звезда 31, Војводина 26, Чукарички 25, Нови Пазар 21, ОФК Београд 21, Јагодина 20, Младост Лучани 18, Спартак 18, Рад 16, Доњи Срем 15, Борац Чачак 13, Напредак 13, Вождовац 12, Раднички Ниш 10, Раднички Крагујевац 7.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи