Читај ми!

Лалатовић: Не гледамо све тако црно

Црвено-бели дочекују „романтичаре“ у 14. колу Супер лиге Србије. Након две нерешене утакмице у табору шампиона позивају на опрез. Победа је императив, како би се одржао корак за лидером првенства. Тренер Лалатовић верује да уз максималну озбиљност у игри екипа може до победе и неопходна три бода. Дуел између Звезде и ОФК Београму игра с е суботу од 18.00 часова.

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић изјавио једа ће његова екипа против ОФК Београда уз озбиљну игру покушати да дође до жељене победе у Супер лиги Србије.

"Мораћемо максимално озбиљно и уз велики опрез да приступимо утакмици са ОФК Београдом и тако дођемо до три бода која дуго чекамо. Не гледамо све тако црно иако није све баш како треба", рекао је Лалатовић новинарима на стадиону Звезде.

Фудбалери Звезде у суботу од 18 часова на свом терену играју против ОФК Београда, утакмицу 14. кола Супер лиге Србије. Лалатовић ће имати великих проблема са састављањем тима пошто због повреда и суспензија неће моћи да рачуна на велики број играча.

Лука Јовић је завршио полусезону јер ће због повреде морати да паузира 10-ак дана, а против ОФК је неизвестан наступ другог нападача Ђорђа Ракића због проблема са примицачем. Суспендовани су Богдан Планић и Никола Мијаиловић, док су од раније повређени Вукан Савићевић, Данијел Аврамовски и Марко Петковић.

Лалатовић је најавио да ће због тога сигурно играти Вукашин Јовановић, док ће Мијаиловића на месту левог бека највероватније заменити Никола Антић. Тренер Звезде рекао је да је потребан велики опрез против ОФК.

"ОФК Београд је екипа која игра много добро. Скренули су пажњу на себе тако што су узели бод Партизану. То је млад и перспективан тим и иће тешко", казао је Лалатовић. Звезда после 13 кола има 28 бодова, шест мање од водећег Партизана. Црвено-бели су у последња два кола освојили два бода.

"Ја сам кривац што је Звезда друга, али нека сам други. Са овим младим тимом бих био први да смо дали гол из много великих шанси које смо пропустили. Преузимам кривицу за све што није добро, али ми је драго што сам дао шансу великом броју младих играча на којима ће Звезда моћи да профитира", рекао је Лалатовић.

Највећи проблем у јесењем делу сезоне је реализација, а Лалатовић је истакао да ће екипа у наредном периоду бити ефикаснија. Голман црвено-белих Предраг Рајковић рекао је да се нада победи против ОФК Београда.

"ОФК има младу екипу која је жељна доказивања и победе над нама, али гледамо само себе, ако искористимо своје шансе победа у том случају неће изостати", рекао је Рајковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи