Читај ми!

Хоџсон: Нисам ни помишљао на оставку

После катастрофалног резултата на Светском првенству селектор "Гордог Албиона" Рој Хоџсон доживљавао је "тамне тренутке", али ниједног тренутка није ни помишљао да поднесе оставку.

Енглеска је такмичење на Мундијалу у Бразилу завршила у групној фази с једним освојеним бодом. Енглези су са по 2:1 изгубили од Италије и Уругваја, а с Костариком су одиграли без голова.

"Било је много тамних тренутака, када не верујете да вас је судбина ставила у такву ситуацију. Радо бих се одрекао овог посла ако моји послодавци одлуче да ме не желе ту или ако бих осетио да ме играчи не поштују довољно или не желе да играју за мене", рекао је Хоџсон.

"Уверили су ме да није таква ситуација и да Фудбалски савез жели да останем селектор. Реакције људи око репрезентације су биле исте. Због тога никада нисам ни помислио да треба да одем. Одлазите када не можете да поднесете притисак или када осећате да нисте довољно добри, а ја са сигурношћу могу да кажем да се тако ниједног тренутка нисам осећао", рекао је Хоџсон.

Хоџсон је додао да су репрезентативци добро обавили припреме за Светско првенство у Бразилу, али и да га чека велики задатак - да "реновира" тим за квалификације за Европско првенство 2016. године у Француској.

"Чека нас много посла. Не ради се само о 'реновирању' тима, већи и вере људи у репрезентацију", рекао је Хоџсон.

Енглеска је освајањем једног бода забележила најгори наступ у историји на Мундијалима. То је био први пут од 1950. године да је изгубила две утакмице у групи. Такође и први пут од 1958. године да није победила у групи и да је елиминисана у првој фази такмичења.

Такмичење у квалификацијама за Европско првенство 2016. године Енглеска почиње 8. септембра на гостовању у Швајцарској. У Групи Е су још Сан Марино, Естонија, Литванија и Словенија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи