Читај ми!

Велико срце Златана Ибрахимовића!

Златан Ибрахимовић је поново одушевио. Овога пута није у питању спектакуларни гол или дриблинг, већ спектакуларни гест. Нападач ПСЖ-а донирао је новац како би шведска репрезентација за играче ометене у развоју отишла на Светско првенство.

Много је прича које прате Златана Ибрахимовића. Све су веома занимљиве, али постоје и оне које су дирљиве, каква је ова прича.

Златан и другови из националног тима нису стигли до Мундијала у Бразилу, али се нападач Пари Сен Жермена побринуо да један други тим из те скандинавске земље оде тамо. Како је објавио лист Експресен, репрезентација Шведске, коју чине играчи ометени у развоју, пласирала се на Светско првенство пре две године, али је њихово учешће било под знаком питања због недостатка средстава.

Ибрахимовић је то чуо и одмах донирао 40.000 евра како би селекција стигла до Бразила.

„Нисмо знали како ово да изведемо. Онда се појавио Златан. Питао је колико нам новца треба. Када је сазнао суму, одмах ју је пребацио на наш рачун. Био је то невероватан гест", рекао је Стефан Јонсон, помоћни тренер.

Ибрахимовић је донирао 350.000 шведских круна (40.000 евра) за пут, хотеле и трошкове.

„Златан је супротност од онога што људи мисле – он је љубазна и великодушна особа", закључио је Јонсон.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи