Читај ми!

Солун је горео, ПАОК је победио Олимпијакос!

Мало је вероватно да ће ПАОК и Олимпијакос икада више одиграти такав меч. Утакмица у полуфиналу Купа Грчке почела је са закашњењем због невероватне бакљаде домаћих навијача, а завршила се масовном тучом. Ни оно што се дешавало између тога није било у границама "уобичајеног"...

Полуфинале грчког купа донело је дуел између ПАОК-а и Олимпијакоса. Њихови мечеви никада нису "мирни", али овај је био свакако посебан. На крају, црно-бели са "Тумбе" су славили победу, али меч ће остати упамћен по невероватној атмосфери на трибинама, прекидима и инцидентима...

Меч је почео са закашњењем због незапамћене бакљаде домаћих навијача уочи првог судијског звиждука. То није било све, јер је клупа Олимпијакоса била засута комадима рибе. Током меча бацали су банане у правцу тамнопутих фудбалера екипе из Пиреја.

Гол одлуке постигао је нападач ПАОК-а Стефанос Атанасијадис почетком другог полувремена. Први меч завршен је победом Олимпијакоса од 2:1.

Атмосфера на трибинама је од почетка, најблаже речено, била наелектрисана, али су играчи били ти који су допринели да све измакне контроли. Цавелас и Бонг били су у клинчу већ у трећем минуту сусрета, а тешко је пребројати све беспотребно оштре стартове.

ПАОК је меч завршио са два играча мање, Олимпијакос са једним. Показано је укупно 12 жутих картона, а меч је завршен након 11 минута надокнаде.

Али, најгоре је било на самом крају...

Звонимир Вукић, некадашњи фудбалер Партизана, меч је преседео на клупи ПАОК-а. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи