Читај ми!

ХСВ убедљив против Дортмунда

Екипа Хамбургера убедљиво победила Дортмунд са 3:0. Херта славила против Штутгарта, Нирнберг против Брауншвајга. Влфсбург савладао "аспиринџије". Бајерн у недељу гостује у Хановеру.

Фудбалери Хамбурга победили су на свом терену Борусију из Дортмунда са 3:0, у утакмици 23. кола Бундес лиге.

Хамбург је повео у 42. минуту преко Петра Јирачека, вођство је дуплирао Пјер Мишел Ласога у 57. минуту, а коначан резултат поставио је Хакан Калханоглу у 90. минуту.

Српски фудбалер Слободан Рајковић одиграо је целу утакмицу за Хамбург, док је Милош Јојић био на клупи за резервне играче екипе из Дортмунда.

Борусија је трећа на табели са 42 бода, док је Хамбург и поред победе у зони испадања, на 16. месту са 19 бодова.

Фудбалери Херте победили су на гостујућем терену Штутгарт са 2:1 и учврстили се у средини табеле. Берлинска екипа повела је у петом минуту преко Левана Кобијашвилија, а изједначио је Артур Бока у 45. минуту. Победу Херти донео је Сандро Венгер у 87. минуту.

Херта је после 10. првенствене победе седма на табели са 34 бода, док је Штутгарт на 15. месту са 19 бодова.

Фудбалери Нирнберга победили су на свом терену последњепласирани Брауншвајг и одвојили се од екипа у доњем делу табеле. Повели су гости преко Доминика Кумбела у 34. минуту, а Нирнберг је до преокрета дошао за два минута.

Изједначио је Хироши Кијотаке у 46. минуту, а победу домаћима донео је Томас Пекарт у 47. минуту. Брауншвајг је могао да изједначи у 63. минуту, али је Емир Бичакчић промашио пенал.

Нирнберг је 12. на табели са 23 бода, док је Брауншвајг последњи са 15 бодова.

Борусија и Хофенхајм одиграли су у Менхенгладбаху нерешено 2:2, док је Аугзбург на гостовању победио Фрајбург са 4:2.

Волфсбург је у последњем мечу дана савладао Бајер из Леверкузена са 3:1.

У недељу играју Ајнтрахт и Вердер, као и Хановер и Бајерн Минхен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи