Србија против Бразила три дана уочи Мундијала!

Репрезентација Србије ће бити спаринг партнер селекцији Бразила у генералној проби пред Светско првенство. "Орлови" ће стати на црту "селекау" 8. јуна у Сао Паулу, на култном стадиону Морумби.

Србија неће играти на Светском првенству у Бразилу, али то не значи да „орлови" неће у јуну отпутовати у највећу јужноамеричку земљу. Наиме, Фудбалски савез Бразила званично је потврдио да ће национални тим те земље, и свакако један од четири највећа фаворита за највреднији пехар у свету спорта, генералну пробу пред Мундијал одиграти баш са Србијом.

Меч је заказан за 9. јун, а биће одигран на легендарном стадиону Морумбу, иначе дому фудбалера Сао Паула.

Избор наше А репрезентације да буде спаринг партнер Бразилцима, делује сасвим логично, јер већ 12. јуна, у истом граду али на стадиону Коринтијанс арена, домаћин отвара шампионат дуелом против Хрватске.

Иако је реч о пријатељском мечу, сасвим је јасно да ће трибине стадиона, који прима више од 70.000 гледалаца, бити испуњене до последњег места. Многи ће остати без карата за утакмице на Светском првенству, па ће баш овај меч искористити да пруже подршку Нејмару и друговима у походу на шесту титулу.

Лет преко океана могао би да послужи ФСС-у да закаже још неколико пријатељских утакмица, можда на територији САД, од којих би користи имала и наша селекција, али и каса Савеза.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи