Читај ми!

Лазовић и Касалица: На титулу! Јавор мора пасти!

Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић рекао је да очекује велику борбу у наставку првенства и успех на пролећној премијери против Јавора, али и да верује да ће црвено-бели освојити титулу. Исто размишља и напдач Филип Касалица.

Оправљени Дарко Лазовић очекује победу против Јавора на старту другог дела првенства и освајање титуле првака државе.

"Сви тимови су се добро појачали. Сматрам да смо и ми добро одрадили прелазни рок, због чега мислим да нас чека занимљиво првенство. У односу на раније сезоне сигурно једно од најзанимљивијих и најуједначенијих. Очекујем велику борбу и надам се освајању првог места", рекао је Лазовић за сајт клуба.

Звезда је први део сезоне завршила на другом месту на табели Супер лиге Србије са бодом заостатка у односу на Партизан.

У првом мечу пролећног дела домаћег шампионата, Звезда у суботу од 18.00 на Маракани дочекује Јавор из Ивањице.

"Оптимисти смо пред наставак првенства због игре коју смо приказивали на контролним утакмицама и спремни чекамо премијеру против Јавора на Маракани. Истина је да нам је тим из Ивањице остао дужан због пораза који су нам нанели у претходном дуелу. Међутим, и да није тако, ништа се не би променило, јер је наш циљ у сваком сусрету победа", казао је Лазовић.

Његов саиграч Филип Касалица рекао је да црвено-бели желе да се реванширају Јавору за пораз у првом колу јесењег дела Суперлиге и додао да би све осим победе представљало велики неуспех.

"Екипа Јавора је неугодан ривал. Поразили су нас у првом колу и желимо да им се реванширамо. Имају добар тим и одличног тренера Ристановића, којег познајем из времена док сам био у Слободи. Међутим, квалитет је на нашој страни и све осим победе сматрао бих великим неуспехом", рекао је Касалица за званични сајт црвено-белих.

Црвена звезда је остварила свих шест победа на припремама у Словенији, али Касалица истиче да је најбитинија била игра целог тима.

"Не бих истицао свој учинак јер сматрам да је важније то што смо као екипа одлично одрадили припремни период. У шест провера, колико смо имали, показали смо одговорност у игри и велики напредак у односу на јесењи део сезоне. Радују нас победе, међутим, резултат није био у првом плану. Спремни смо за утакмицу против Јавора и једва чекамо да истрчимо пред наше навијаче", закључио је црногорски репрезентативац.

Утакмица 16. кола између Црвене звезде и Јавора игра се у суботу од 18 сати на Маракани.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи