Читај ми!

Ћави критиковао "Посебног"

Ћави Ернандез изјавио да му се не свиђа фудбал какав играју Мурињове екипе, а Гвардиолу и Кројфа прогласио "важним особама" са заоставштином. Фудбалер Барселоне "пецнуо" и Роберта ди Матеа.

Фудбалер Барселоне Ћави Ернандез критиковао је некадашњег тренера Реала из Мадрида, а сада лондонског Челсија Жозеа Муриња уз образложење да његови тимови никада нису играли лепо.

"За мене је Пеп Гвардиола важна особа, а Жозе Мурињо је неко коме је важан само резултат. Он за себе каже да је посебан јер је освојио много трофеја у различитим земљама, али ми се не свиђа како играју његове екипе. Ко се сећа Интера који је пре неколико година био првак Европе. Мурињо нема никакву заоставштину, за разлику, на пример, од Јохана Кројфа", рекао је Ћави за магазин Паненка.

Шпанском фудбалеру засметао је и некадашњи менаџер Челсија Роберто ди Матео који је са "плавцима" 2012. године освојио Лигу шампиона, а на путу ка том трофеју елиминисао је и Барселону.

"Ди Матео је исти као Мурињо.Освојио је Лигу шампиона, али његова екипа уопште није играла фудбал. Ја сам срећан што играм у Барселони која има своју филозофију", додао је Ћави.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи