Читај ми!

Петковић ће тужити Лацио!

Адвокат Владинира Петковића најавио тужбу против Лација, који му је данас уручио отказ "из оправданог разлога". Лацио је Петковићу у допису понудио 100.000 евра одштете, а не како би требало 600.000, које би зарадио до краја уговора, па ћемо их и због тога тужити, изјавио Петковићев адвокат Пако Д'онфријо.

Адвокат доскорашњег тренера Лација Владимира Пртковића рекао је да ће босанскохереговачки стручњак тужити римски клуб, јер су му неправедно уручили отказ.

"Добили смо допис да је Петковић отпуштен из 'оправданог разлога'. Жалићемо се на овакву одлуку клуба, јер је причињена велика неправда. Раније ове недеље председник удружења тренера је констатовао да мој клијент није прекршио правило због којег су га отпустили", рекао је Петковићев адвокат Пако Д'онфријо.

Лацио је раније данас уручио отказ Петковићу под изговором да је прекршио правило и да је потписао уговор с Фудбалским савезом Швајцарске, чију ће репрезентацију преузети након Светског првенства у Бразилу.

Римски клуб је још од 25. децембра 2013. године покушавао на разне начине да споразумно раскине сарадњу са Петковићем, али босански тренер није желео да напусти клупу Лација.

"Лацио је Петковићу у допису понудио 100.000 евра одштете, а не како би требало 600.000, које би зарадио до краја уговора, па ћемо их и због тога тужити", рекао је Д'онфријо.

Петковића је на месту тренера заменио Еди Реја, који већ неколико дана, од 30. децембра, води тренинге Лација.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи