Читај ми!

Миха: Што пре заборавити Загреб!

Синиша Михајловић поновио да је пораз у Загребу тешко пао и њему и његовим изабраницима, али да ће сви заједно покушати да се издигну из ове ситуације и савладају репрезентацију Шкотске.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић рекао је данас да му је пораз од Хрватске најтежи у каријери и нагласио да, упркос свему, екипа мора да се концентрише на меч са Шкотском и врати на прави пут.

"Без обзира на све што се појављивало у медијима претходних дана, верујте да је нама много жалије због пораза у Загребу него вама. Ви ћете за десетак дана заборавити ту утакмицу, а ми ћемо је носити цео живот. Као што је мени успех у Загребу 1999. године био најдражи у каријери, тако је овај пораз најтежи играчима, али и мени у играчкој и тренерској каријери", рекао је Михајловић на конференцији за медије у Спортском центру ФСС-а у Старој Пазови.

Он је додао да је сада најважније да играчи избаце из мисли утакмицу у Загребу и против Шкотске докажу да имају квалитет.

"Против Велса смо показали да вредимо, 60 минута против Белгије и у другом полувремену против Хрватске. Нису нас надиграли, а голове су дали из наше две грешке. Очекујем да против Шкотске одиграмо добро, а када ми играмо како можемо, онда можемо да победимо сваког ривала", констатовао је Михајловић.

Селектор је навео да очекује неизвестан меч, али да се нада победи.

"Шкотска игра чврсто после смене селектора и Страхановог доласка, са много пресинга, лопта је на земљи - и по томе личе на европске екипе. Битно је да будемо стрпљиви, први дамо гол, а после тога ће бити лакше", нагласио је Михајловић.

На питање да ли очекује подршку са трибина као на утакмици против Велса, Михајловић је рекао:

"Надам се да ће публика доћи у што већем броју да подржи овај млади тим да оствари резултат. Међутим, и ако не буде тако, играмо за Србију, знамо шта је наш циљ и учинићемо све да победимо", закључио је Михајловић.

Након "пожутелог" Александра Коларова и повређеног Здравка Кузмановића, селектор Србије на сутрашњем мечу дефинитвно неће моћи да рачуна ни на Александра Игњовског, а ни на Марка Шћеповића, који су повређени.

Утакмица између Србије и Шкотске игра се сутра од 20.30 у Новом Саду.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи