Читај ми!

Сан ми је да тренирам Барселону

Легендарни аргентински фудбалер и бивша звезда Барселоне Дијего Марадона жели да тренира Месија и саиграче.

"Имам један сан - да једног дана тренирам Леа и Барсу", рекао је Марадона за "Марку".

Марадона, који је играо за Аргентину 1986. када је та репрезентаицја освојила титулу првака света, тренирао је Месија као селектор Аргентине - у периоду од 2008. до 2010, када је смењен због разочаравајућег наступа на Мундијалу у Јужној Африци (пораз од Немачке у четвртфиналу са 4:0).

Марадона је "узео у заштиту" Месија који је у последње време на мети критика због лоших издања, укључујући пораз у Лиги шампиона од Милана од 2:0 и два изгубљена меча од Реал Мадрида.

"Мислим да нико нема право да 'убије' Месија само због неколико лоших утакмица, а да се притом забораве сви они голове које је дао током сезоне", рекао је Марадона.

Он се критички осврнуо на Барселонину игру од Гвардиолиног одласка прошлог лета.

"Барса је изгубила све његовим одласком. Уместо да, као и раније, игру заснива на три додира лопте и шуту на гол, они сада раде нешто друго. Изгубили су се у бесмисленим додавањима", рекао је Марадона.

Он је нагласио да му се чини да је Барселона уморна, јер није имала адекватне припреме.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи