Звиждуци, средњи прст и извињење...

Изједначујући погодак Црвене звезде против Јавора Никола Петковић је "прославио" показивањем средњег прста публици на западној трибини. Дан касније, фудбалер се на званичном сајту извинио "свима, осим тројици навијача који су му вређали породицу".

Премијерни дуел пролећног дела сезоне на Маракани, између Црвеен звезде и Јавора, донео је на моменте врло анемичну игру црвено-белих. Преокрет који је изабраницима Александра Јанковића донео три бода није улио поверење публике на нашем највећем стадиону. Звезда ће морати много боље уколико жели да сустигне и затим претекне Партизан на табели.

Али меч са врло добром екипом из Ивањице обележио је још детаљ, ни најмање пријатан. После изједначујућег поготка Црвене звезде, који је био дело младог Вукана Савићевића, Никола Петковић је показао средњи прст навијачима на западној трибини.

Након лавине реакција, једногласно негативних, огласио се и сам фудбалер. За клупски сајт је рекао да је гест намењен тројици навијача, не свима. Овом гесту је претходило гласно неговодање и звиждуци навијача незадовољних игром Црвене звезде.

"Током читавог другог полувремена троје навијача ме је вређало. Немам ништа против звиждука, штавише и треба да звижде кад играмо лоше, али њихово вређање није било везано за моју игру, већ породицу. Псовали су ми све по реду, и нисам могао да се суздржим. Истичем да нисам ни у ком случају гестикулирао према целој трибини, већ искључиво према тој тројици који су ми вређали породицу. Они врло добро знају ко су," рекао је Петковић.

"Не разумем ко може у 30. минуту да звижди момку који има 18 или 19 година. Као старији, психички то могу да поднесем, али питање је да ли клинци могу. Први сам за то, да уколико изгубимо на крају утакмице, да треба да нам се звижди 15 минута, да ми неко од навијача удари шамар не бих се наљутио. Али током меча треба да имамо подршку. Извињавам се свим навијачима који су помислили да се моје гестикулирање односи на њих. То није тачно, у питању су само три особе,", сматра Никола Петковић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи