Читај ми!

Бекам још недовољно спреман

Фудбалер Пари Сен Жермена Дејвид Бекам рекао је да се у Француској осећа као код куће и да још није довољно спреман да игра целе утакмице. Бекам је синоћ дебитовао за ПСЖ и одиграо је 85 минута у победи над Марсејом у Купу од 2:0.

"Увек је добро када сте у првом тиму. Било ми је задовољство. Осећам се као код куће, играм са супер играчима у супер тиму. Осећао сам се добро, али не могу одмах да играм по 85 минута", рекао је Бекам, пренели су француски медији.

Спортски директор ПСЖ-а Леонардо рекао је да је Бекамов наступ доказ да долазак бившег фудбалера Манчестер јунајтеда и Реал Мадрида није маркетиншки потез.

"Он није дошао само да бисмо се сликали, држали конференције за новинаре и продавали дресове. Доказ за то је његов наступ против Марсеја", рекао је Леонардо.

Тренер Карло Анчелоти је такође похвалио Бекамов допринос победи у Купу.

"Бекам је одиграо врло добро. Као по обичају, добро је додавао и добро сарађивао са саиграчима. Показао је да може да игра, чак иако има 37 година", рекао је он.

Анчелоти је додао да је разочаран одлуком Европске фудбалске уније да суспендује Златана Ибрахимовића на две утакмице, због црвеног картона који је добио током утакмице са Валенсијом у Лиги шампиона.

"Био сам изненађен када му је судија показао црвени картон, а суспензија од две утакмице је невероватна. Надам се да ће преиспитати своју одлуку", додао је тренер Пари Сен Жермена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи