Читај ми!

Интер кажњен због Балотелија

Италијанска Лига казнила је Интер са 15.000 евра због расистичког навијања чија је мета био њихов бивши играч, а сада члан Милана Марио Балотели, током утакмице са Кијевом прошле недеље.

"Кажњавамо на тај начин увреде на расној основи и дискриминацију", прецизирано је у саопштењу Лиге.

Председник Интера Масимо Морати апеловао је јуче да навијачи не вређају Балотелија на дербију 24. фебруара.

Ако је судити по недељној утакмици на Сан Сиру против Кјева, када се чуло расистичко навијање уперено против бивсег играча Интера, Балотели ће бити на мети и на утамици Интера и Милана.

"Рекли су ми да је било расистичких увреда, али ја лично то нисам разумео", рекао је Морати после утакмице са Кијевом коју је његов тим добио са 3:1.

"Надам се да се то неће поновити у дербију 24. фебруара", рекао је Морати.

Балотели је играо за Интер од 2006. до 2010. пре него што се придружио Манчестер Ситију, у којем је провео две и по године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи